Tags

,


国内人员机构在伦敦 Domestic Staff Agency and Butler Agency in the UK and China

国内机构的工作人员中国

国内人员机构在伦敦我们是一家国内领先的工作人员在伦敦机构由于我们奉献给我们的客户提供可靠,彻底和专业的家庭人员。我们已经建立了一个令人羡慕的声誉,整个伦敦,并能提供量身定制的家庭人员的服务,以满足我们客户的私人家庭人员的要求。

Domestic staff agency

Domestic staff agency

对于中国管家培训

对于中国管家培训欢迎来到英国管家学院 – 世界上最独特的管家培训课程。纵观这些年来,久负盛名的定制局英国管家学院赢得了认可在国内和国际上,使其巴特勒院校在世界上最抢手的。主要培训服务人员为贵宾家庭,酒店,超级游艇和在英国,中国,中东,俄罗斯和欧洲各地的乘务员。

我们只聘请国内经验丰富的工作人员,谁可以提供的高标准要求我们的私人雇主。我们的家庭人员的机构将进行严格的家政人员招聘过程中,我们仔细检查他们的家庭就业历史和引用,以及每个候选人面谈,以确保他们有合适的专业在国内工作人员服务态度和个性连篇累牍在英国和海外。

国内人员机构在伦敦

国内人员机构在伦敦

国内人员机构在伦敦

该定制局诚招代理被誉为最高级的家政人员和酒店员工安置机构在世界上。总部位于伦敦的就业服务将尽一切的努力为您服务。您的家庭和生活方式的要求,将在我们的安全和动手能力。所有您需要做的就是给我们打电话或与您的家里或酒店工作人员的要求电邮给我们,我们会看到,你很快收到国内最好的工作人员可在市场上的候选人。我们感到自豪,让所有我们的业务是通过渠道转介,我们从来不做广告。这意味着,客户和候选人可以放心,他们将是一个天作之合。这是对我们极为重要,你是幸福与我们的服务,您的满意带给你,你的朋友和你的同事给我们年复一年。

 为什么我们是最好的吗 国内人员机构在伦敦 ?

我们国内机构的数据库中我们所有的家政人员的辛勤工作和自由裁量权的重要性认识不足,而且是100%,每天的基础上,致力于提供优秀的家务劳动服务。

作为全球领先的家庭人员机构,​​我们将和你们一起工作,以确保满足您所有的需求。我们可以提供一系列的国内员工,以满足您的家庭,包括:

众议院经理或房地产经理
私人住宅或酒店的管家
管家,总管家或少年管家
园丁和杂工
保姆,家庭教师,互惠生和母亲的帮助
个人助理
西装架
司机和私家车司机
私人厨师和厨师
洗衣女佣和夫人的女佣
而更多的国内员工

许多我们国内的员工员工可以结合一些国内员工角色要求,但是,这将取决于小时所需的就业。作为国内领先的机构在伦敦,我们也可以提供家政人员服务在英国和国外/海外。

欲了解更多信息俺家员工代理及候选人,不要犹豫,今天与我们联系。我们期待着您的回音。

Because of our high caliber clients, our domestic staff recruitment process is very thorough. All of our agency candidates are recommended to us by other clients. The domestic staff candidates are interviewed at length and their work history and references carefully investigated before they are suggested for any position. Securing trustworthy and reliable home staff can be a difficult and time-consuming process and it is our role to make this as easy as possible for our clients.

因为我们的优秀客户,我们国内的员工招聘过程非常彻底。我们所有的代理人选被其他客户推荐给我们。国内的工作人员考生在面试的长度和他们的工作经历和推荐仔细研究他们提出的任何位置之前。确保可信,可靠的家庭人员可以是一个困难和耗时的过程,这是我们的职责是要尽可能为我们的客户这样简单。

ur Domestic Staff consultants

To help you find you the most suitable household staff candidates, The staff placement agency recruitment consultants will make an accurate job description together with you based on your wishes. Should you require a face to face consultation, our offices are conveniently located in the city of London on the Guildhall yard. We are also happy to come and visit you in your home and/or office at an extra cost. Our domestic staff placement consultants receive excellent training and attend regular courses to improve their skills and are known as the best in the domestic staff industry. They are always happy to work alongside new and excising clients in order to find the best possible staff for you.

Available Domestic Staff  国内现有工作人员

The candidates we have available for hire are suited to your home’s or hotel’s specific recruitment needs. The range of domestic staff we have on offer is listed below:

  • Housekeepers
  • Maids
  • Domestic Couples
  • Butlers
  • House Managers
  • Estate Managers
  • Palace Managers
  • Private Personal Assistants
  • Private Chefs
  • Private chauffeurs/drivers
  • Nannies
  • Au-pairs
  • Maternity nurses
  • Hotel Staff
  • Yacht interior crew

我们有可供租用的考生都适合你家的还是酒店的具体招聘需求。家政人员的范围内,我们对要约载列如下:

管家
女佣
国内伴侣
管家
房子经理
房地产经理
宫经理
私人的个人助理
私人厨师
私人司机/司机
保姆
互惠生
产科护士
饭店服务人员
游艇内部船员

国内人员机构在伦敦

http://i.youku.com/u/UMTMzNjA3Nzg4MA==

www.bespokebureau.com

国内人员机构在伦敦

办公室

 

Main Office

Bespoke Bureau
Blackwell House
Guildhall Yard
City of London
EC2V 5AE
England

Main phone: +44 (0) 2031670925
Main email: main@bespokebureau.com

www.bespokebureau.com

Advertisements